Bygaden 34, Endrup, 6740 Bramming
Villa

GODT RENOVERET

Nu udbydes velholdt og renoveret villa i det fredelige Endrup. Her er alting løbende moderniseret, så man i dag får en flot renoveret hjem. Endrup er en hyggelig landsby, hvor nærvær og sammenhold går hånd i hånd. Dertil er naturområdet helt utrolig, når gåturene skal opfyldes. Dertil er der kun 20 min. kørsel til Esbjerg, der gør det nemt at komme til/fra arbejde.

Villaen har fået samtlige vinduer skiftet i 2011. Der blev ligeledes i 2011 installeret jordvarme, der sikrer et fast lavt varmeforbrug. Facaden er nymalet og haven er nem og overkommelig. Med andre ord; et indflytningsklart hjem, til den kræsne køber.

Indretningen byder på en lys og åben entré. Entréen er i naturlig forbindelse med et praktisk bryggers, hvor tøjvasken kan klares. 

Fordelingsgangen binder hjemmet sammen på en harmonisk måde. Herfra er der et stort soveværelse samt et rummeligt børneværelse. 

Badeværelset er moderniseret i 2015 og med gulvvarme – badeværelset fremtræder i tidløse materialer.

Køkkenet har masser af skabs- og bordplads. Her er alle forudsætninger, når madlavningen skal laves. I forlængelse heraf, er der en hyggelig opholdsstue med plads til både hyggehjørne og spiseplads. De store vinduespartier sikrer et fantastisk lysindfald, og der er samtidig direkte udgang til den skønne terrasse. 

Tilhørende villaen er der en god garage med redskabsrum/disponibelt rum. Redskabsrummet er isoleret, og har tidligere været brugt til beboelse. Her er det kun fantasien der sætter grænsen.

ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

998.000 kr.
Bygaden 34, Endrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 998.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.250 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.842 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.323 kr.