Solgt
Bygaden 11, Endrup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 4 MÅNEDER!

I det fredfyldte lokalmiljø i Endrup, finder man dette rummelige hjem med plads til den store børnefamilie. Herfra kører der skolebusser til Bramming, Vejrup og Gørding. Endrup har en meget attraktiv beliggenhed, med kun 20 min. til hhv. Esbjerg og Vejen. Dertil har byen en fantastisk natur, der er et besøg værd.

Villaen er løbende moderniseret, så man i dag får et lyst og moderne hjem. Her er alle forudsætninger for at sætte familielivet øverst, og nyde tilværelsen i de fredelige omgivelser.

Indretningen byder på en stor entré, som er bindeleddet mellem stueplan og 1. sal. Fra entréen er der et lyst og tidløst badeværelse m. gulvvarme.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som i 2016 fik nyt køkken. Her er plads til hele familien, når madlavningen skal klares. Ydermere er der rig mulighed, for at holde familiearrangementer i det store alrum, hvor langbordet kommer til sin ret.

I åben og naturlig forbindelse til alrummet, finder man opholdsstuen. Stuen er hyggelig og møbleringsvenlig. Her sørger brændeovnen for at skabe stemning og hygge, når de kolde vintermåneder indtræffer. Fra stuen har man direkte udgang til en dejlig udestue, som er perfekt når dukken har lagt sig. Her forlænges sommeren i begge ender.

I stueplanen er der yderligere et godt værelse/kontor. Her kan man med fordel lave en god forældreafdeling, således at man får den moderne og populære indretning med voksen- og børneafdeling. 

Villaen har også en bagindgang, som er praktisk og funktionel i dagligdagen. Herfra er der yderligere et badeværelse, som gør tilværelsen til en leg.

1. salen er det ideele børneområde. Her er i alt 3 store børneværelser med masser af plads. Her kan børn i alle aldre boltre sig, og nyde tilværelsen uden forældrenes involvering. 

Tilhørende villaen er der en stor carport hvor bilen kan holde tørt go godt. Herfra finder man også villaens fyrrum, som med et pillefyr fra 2017 sikrer et fast lavt varmeforbrug. 

Så skal du og familien spille bold og lege i den nemme og lukkede have? Så er dette helt sikker et hjem for dig. Vi er klar til at fremvise, når du har tid!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Bygaden 11, Endrup, 6740 Bramming