Bryndumvej 144, Bryndum, 6715 Esbjerg N
Villa

PROJEKTEJENDOM MED MULIGHED FOR UDSTYKNING

Vi kan med glæde løfte sløret for dette fantastiske hjem. Her får du en villa i hyggelige Bryndum, som er i cykelafstand til skole, børnehave mv. – med andre ord er det et skønt sted for børnefamilien. Dette hjem har tidligere været et mindre landbrug, men er med tiden omdannet til et mere klassisk familiehus. Grunden er på i alt 1853 kvm., hvilket gør det muligt at udstykke grunden, eller opføre mindre tæt lav bebyggelse.

Uanset om du selv har brug for et godt hjem til dig og familien, eller blot er på udkig efter en god investering – så er mulighederne her.

Tilhørende villaen er der et godt udhus på i alt 155 kvm., som i dag bruges til hhv. garage og værksted. Så er du gør-det-selv-manden, er dette hjem fyldt med muligheder.

Villaens indretning byder på en god entré. Herfra finder man et lyst badeværelse. "Hjertet" i hjemmet, er det åbne køkken/alrum, som ligeledes er i naturlig forbindelse til opholdsstuen. Herfra har man yderligere et godt værelse og kontor. En hyggelig stueplan, hvor der er god plads til den store familie.

1. salen er en god børneafdeling med 2 rummelige værelser. Der er altså mulighed for at lave en moderne opdeling, hvor børnene kan benyttes 1. salen, mens forældrene kan nyde freden i stueplanen.

Dette hjem skal ses og opleves. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.548.000 kr.
Bryndumvej 144, Bryndum, 6715 Esbjerg N


Yderligere detaljer
Pris 1.548.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.841 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.167 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.815 kr.