Solgt
Brorsonsvej 9, 6700 Esbjerg
Villa

LYS, INDBYDENDE OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA PÅ 126 ETAGEMETER!


Velkommen til Brorsonsvej 9 i Esbjerg – 126 etagemeter på god bynær beliggenhed!

 
Vi har glædet os til, at præsentere denne fine perle for jer! Et perfekt hus til jer, som ønsker noget der ligger privat, men stadig bynært og tæt på ALT hvad man har brug for i hverdagen. Sælger har haft 16 gode år på adressen og der er også sket mange ting i deres ejertid, som gør at I får et hjem der er nemt, indbydende og lige til at flytte ind i.
 
Der er sket mange ting løbende bl.a. i 2007, 2010 samt 2022 senest. I 2007 fik man udvidet alrum ud mod vest og i 2010 fik man sat vinkel på det, som man i dag kalder stuen, her er det bl.a. oplagt at sætte en skillevæg op, såfremt man skal bruge et ekstra værelse. Senest har sælger udskiftet gulv i 2022, i stue og køkken-alrummet. 
 
Grunden har en overkommelig størrelse på 416m2 og her kan I godt glæde jer. Haven er nem at gå til og der er mange gode soltimer i vente – især fra den fine terrasse som er i direkte forlængelse af alrummet. Her er man helt privat og i læ. Haven byder også på et fint cykelskur, værkstedsskur og udhus som er opført i 2007. I 2021 blev udhuset renoveret med lofter og vægge samt blev lukket med dør til have. Ligeledes er plankeværket rundt om haven opsat 2007. 
 

Huset byder kort fortalt på: 

  • Fin entré med plads til overtøj & sko 
  • Pænt & neutralt badeværelse 
  • 1 stort soveværelse med indbyggede skabe
  • Alrummet, som uden tvivl er husets hjerterum, her har man det fineste lysindfald fra de mange vinduer og ovenlysvinduer – her er der god plads til hele familien, gæster og venner. Køkkenet har fin bord, og skabsplads, køkkenet frem står pænt i lyse og tidsløse farver. 
  • Stor stue, hvor man har nem mulighed for at etablere et ekstra værelse
  • 31m2 god & disponibel kælder, som i dag bliver brugt til vaskerum & opbevaring, men mulighederne her er mange. 

Vi glæder os til, at tage jer med forbi!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Brorsonsvej 9, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.798.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.706 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.196 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.751 kr.