Solgt
Brorsensvej 1, Omme, 6740 Bramming
Fritidslandbrug

SOLGT PÅ 21 DAGE!

I skønne og landlige omgivelser, finder man dette skønne hjem. Her er fred og ro, mens naturen omkranser det hyggelige hjem. Villaen er løbende moderniseret, mens der fortsat er masser af muligheder for at sætte sit eget præg.

Tilhørende villaen er der en ældre staldbygning, der skal have en større renovering, for at blive brugbar igen. Når dette så er sagt, byder villaen på en funktionel planløsning, med minimal spildplads.

Samtlige vinduer er vedligeholdelsesfrie plast-vinduer. Villaen er opvarmet med et pillefyr, der sikrer en fast lav varmeudgift.

Fra entréen finder man et lyst og åben køkken/alrum. Her er man samtidig i naturlig og åben forbindelse til den store opholdsstue. De mange vinduespartier sørger for et skønt lysindfald til den hyggelige stue.

Ydermere er der et lyst badeværelse m. gulvvarme. I naturlig forbindelse hertil, er villaens soveværelse. Her er masser af gulvplads.

I forlængelse af stuen er der yderligere 2 gode børneværelser. 

Der er i alt ca. 1 ha. jord, der sagtens kan bruges til mindre dyrehold, hvis denne drøm skal indfries. Med andre ord er der her mulighed for en billig start på tilværelsen. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Brorsensvej 1, Omme, 6740 Bramming