Borgergade 87, 6752 Glejbjerg
Villa

VELRENOVERET VILLA I GLEJBJERG

Nu udbydes dette skønne, lyse og ikke mindst indflytningsklare hjem! Villaen er beliggende i Glejbjerg, som er en by med et fantastisk lokalsamfund. Her har du både skole, indkøb, fritidsaktiviteter og meget mere. Derudover er byen beliggende helt ideelt til dig, der nemt og hurtigt skal finde vej til Esbjerg, Varde og Kolding.

Der er også mulighed for at benytte sig af offentlig transport, hvis du hurtigt og nemt skal til uddannelsesinstitutioner i Esbjerg, Varde eller Vejen. 

Villaen er yderst indbydende. Allerede fra første øjekast når du træder ind, vil du bemærke et dejligt hjem, hvor du ikke skal tænke på at skifte hverken køkken el. badeværelser de første mange år. 

Bryggerset er ligeledes lyst, men bestemt også rummeligt, hvilket giver dig de bedste arbejdsbetingelser, når dagligdagens gøremål kalder. 

På stueplan finder du bryggers, badeværelse, et lyst køkken, et rummeligt soveværelse og villaens "hjerte", nemlig opholdsstuen. Her kan mange timer og stunder nydes i godt selskab. 

1. salen er nyetableret og byder på 2 gode og regulære værelser, samt et toilet. Dertil er der lavet hems, som enten kan benyttes af børnene, men samtidig også fungere som opbevaringsplads.

Ydermere er taget skiftet i 2021, der er lagt omfangsdræn og alt kloak er udskiftet. 

Er du på jagt efter et hjem eller en udlejningsejendom, hvor det eneste du skal tænke på er, at flytte ind? Så er ejendrøm klar til en fremvisning, når du har tid! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

898.000 kr.
Borgergade 87, 6752 Glejbjerg


Yderligere detaljer
Pris 898.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.146 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.188 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.402 kr.