NYHED
Borgergade 87, 6752 Glejbjerg
Villa

VELRENOVERET VILLA I GLEJBJERG

Nu udbydes dette skønne, lyse og ikke mindst indflytningsklare hjem! Villaen er beliggende i Glejbjerg, som er en by med et fantastisk lokalsamfund. Her har du både skole, indkøb, fritidsaktiviteter og meget mere. Derudover er byen beliggende helt ideelt til dig, der nemt og hurtigt skal finde vej til Esbjerg, Varde og Kolding.

Villaen er yderst indbydende. Allerede fra første øjekast når du træder ind, vil du bemærke et dejligt hjem, hvor du ikke skal tænke på at skifte hverken køkken el. badeværelser de første mange år. 

Bryggerset er ligeledes lyst, men bestemt også rummeligt, hvilket giver dig de bedste arbejdsbetingelser, når dagligdagens gøremål kalder. 

På stueplan finder du bryggers, badeværelse, et lyst køkken, et rummeligt soveværelse og villaens "hjerte", nemlig opholdsstuen. Her kan mange timer og stunder nydes i godt selskab. 

1. salen er nyetableret og byder på 2 gode og regulære værelser, samt et toilet. Dertil er der lavet hems, som enten kan benyttes af børnene, men samtidig også fungere som opbevaringsplads.

Ydermere er taget skiftet i 2021, der er lagt omfangsdræn og alt kloak er udskiftet. 

Er du på jagt efter et hjem eller en udlejningsejendom, hvor det eneste du skal tænke på er, at flytte ind? Så er ejendrøm klar til en fremvisning, når du har tid! 


Vil du vide mere om ejendommen?

998.000 kr.
Borgergade 87, 6752 Glejbjerg


Yderligere detaljer
Pris 998.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.015 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.818 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.310 kr.