Borgergade 53, 6752 Glejbjerg
Villa

SPÆNDENDE FAMILIEVILLA / INVESTERINGSEJENDOM

Dette hjem er en helt unik mulighed for den store familie, der ønsker at have flere generationer under samme tag. Her er mulighed for at lave 3 selvstændige lejligheder, hvor hver lejlighed har masser af plads. Ejendommen er også oplagt til investering, hvis du ønsker at tage hul på tilværelsen som ejendomsinvestor. Villaen har gennemgået en markant renovering i 2019, hvor lofter mv. alt sammen er skiftet.

Glejbjerg er et hyggeligt lokalsamfund, hvor afstanden til motorvej er et særdeles populært aktiv. Dette gør transporten til/fra arbejdet, særdeles fordelagtig. Byen har desuden indkøbsmulighed, kro, skole og et godt foreningsliv. Perfekt til den aktive familie, der samtidig ønsker en rolig opvækst til ungerne.

Villaen har tidligere huset byens købmand, men blev sidenhen omdannet til ren beboelse. Det betyder også, at villaen har gennemgået mange store renoveringer, der i dag resulterer i et lyst og moderne hjem.

Stuehuset byder på en stor fordelingsentré, som forbinder stueplanen med 1. salen. Stueplanen er flot moderniseret, og fremtræder i top moderne materialer. Her er der et stort og lyst badeværelse m. bruseniche.

"Hjertet" er det åbne og lækre køkken/alrum, hvortil der er viktualierum. I forbindelse hertil er der et stort alrum/stue, samt 3 værelser.

1. salen har ligeledes eget badeværelse, køkken og stue. Her er ydermere mulighed for at lave 3 værelser. En løsning kunne være at lave en udvendig trappe, hvis man drømmer om at lave et lejemål på 1. salen.

Bagbygningen, som førhen var lagerrum, har ligeledes alt hvad en bolig behøver. Her er et stort og lyst køkken/alrum, 4 værelser, viktualierum og badeværelse. Herfra har man desuden direkte udgang til en dejlig terrasse.

Her er plads til alle generationer, og kun fantasien sætter grænser. Der er tilhørende villaen en nem og overkommelig have, som gør tilværelsen til en leg.

ejendrøm byder dig velkommen til Borgergade 53 – så kontakt os allerede i dag for en fremvisning!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.998.000 kr.
Borgergade 53, 6752 Glejbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.015 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.473 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.697 kr.