NY PRIS
Borgergade 100, 6752 Glejbjerg
Villa

STOR FAMILIEVILLA

Drømmer du og din familie om et hjem med masser af plads? Så er denne villa måske noget for dig! Her får du en villa hvor alting er løbende moderniseret. Tag, vinduer, køkken og bad, er altsammen renoveret i gode og tidløse materialer!

Glejbjerg er et hyggeligt lokalsamfund, hvor nærvær og sammenhold er nogle af nøgleordene. Her er indkøb, skole og fritidscenter. Med andre ord; alt hvad du skal bruge i hverdagen. Dertil har Glejbjerg en særdeles attraktiv beliggenhed i forhold til motorvejen, der gør det til en leg at komme til/fra arbejdspladsen i Esbjerg eller Vejen.

Villaens entré er bindeleddet mellem 1. sal og stueplanen. Herfra finder man bl.a. ét af villaens højdepunkter; køkkenet. Her er masser af skabs- og bordplads til den pladskrævende familie. Køkkenet er i naturlig forbindelse med hhv. stuen og alrummet. Ens for alle rum, er at lysindfaldet er imponerende. De mange vinduer sørger for at lys og natur bliver draget ind i det skønne hjem. Stuen er møbleringsvenlig, og indbyder til familiehygge. 

Bryggerset har god plads til alle de praktiske gøremål. Herfra finder man villaens badeværelse, som med bruseniche og to håndvaske, er perfekt for den store familie.

1. salen er et kapitel for sig. Her er i alt 3 store børneværelser, samt et skønt soveværelse. Værelserne har alle forudsætninger for et skønt familieliv, med børn i alle aldre. Afdelingen har naturligvis også et lyst og skønt badeværelse, opført i bedste materialer.

Tilhørende villaen er der en unik og skøn have. Herfra kan solen nydes hele dagen. Ydermere er der stor overdækket terrasse, som gennem mange år har været familiens samlingspunkt i sommerhalvåret. Carporten har et godt redskabsrum.

ejendrøm glæder sig til at fremvise denne perle, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.198.000 kr.
Borgergade 100, 6752 Glejbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.198.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.540 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.603 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.984 kr.