Solgt
Borgergade 1, kl , 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

UNDER HANDEL – SOLGT PÅ 16 DAGE

Nu er der endelig godt nyt, til dig der søger en top renoveret lejlighed i hjertet af Esbjerg! Denne lejlighed har en helt unik placering, med udsyn til "Broen". Med andre ord har du ALT inden for rækkevidde. Lejligheden er en del af ejerforeningen "Solborg", som har en sund og stærk økonomi.

Lejligheden byder på en nydelig entré, hvorfra man finder et godt vaskerum, som sørger for at du har det hele i lejligheden. Ydermere er der et lyst gæste W.C.

"Hjertet" er det lækre og åbne køkken. Her er der en naturlig harmoni til den nedsænkede opholdsstue. Køkkenet er isat omkring 2011, og fremtræder i de bedste materialer, som vil behage den kvalitetsbevidste køber. Der er fra køkkenet udgang til baggården. 

Stuen er hyggelig og møbleringsvenlig. Her er god plads til både sofaarrangement og spiseplads. Her kan familien samles, når tilværelsen skal nydes. De mange vinduespartier sørger samtidig for et godt lysindfald, men også muligheden for at nyde udsynet til byens pulserende liv.

Soveværelset byder på masser af plads til seng, skabsplads mv. – et fantastisk rum, som giver følelsen af rummelighed. Hertil finder man lejlighedens badeværelse, som byder på både bruseniche og toiletfaciliteter. En super løsning, hvor man har sin egen afdeling, uden gæsternes forstyrren.

Denne lejlighed skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag for en fremvisning!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Borgergade 1, kl , 6700 Esbjerg