Solgt
Bøelvej 5, Nr Bøel, 6690 Gørding
Villa

SOLGT PÅ 55 DAGE!

ejendrøm har nu fornøjelsen af at udbyde denne flotte og præsentable ejendom til salg. Ejendommen er beliggende i kort cykelafstand til Gørding på en grund på 6.435 m2. Her får du en hel fantastisk natur og med plads til både leg, mindre dyrehold og meget meget mere. 

Ejendommen er perfekt til børnefamilien da skolebussen holder lige forenden af vejen og når børnene bliver lidt større kan man trygt sende dem på cyklen i skole. Indenfor 2,5 km finder du en god lokal købmand, togforbindelse til både Esbjerg og Kolding, cykelsti videre op til skolen og hallen hvor der er rigtig mange gode fritidsaktiviteter. 

Ejendommen byder på nogle rigtig fine udehusbygninger. I den ene længe finder du en "lade" som sælger i dag bruger som garage. Den kan også anvendes til at lave biler eller lign. da man har en god lofthøjde og dermed kan indsætte en lift. Videre har sælger lavet en gildesal med bar, hvor der er plads til fester og lign. Her finder du også et fint fyrrum hvor ejendommens varmekilde, nemlig pillefyret står. 

Sælger har bygget et rigtig fint hønsehus som også kan anvendes til andet, hvis man ikke har et ønske om høns. Denne bygning er ikke registeret på BBR. 

Af moderniseringer bør det næves at taget er skiftet i 2007.

Ejendommen byder på: stor og hyggelig bryggers med gulvvarme, herfra finder du et fint vaskerum også med gulvvarme samt et fint viktualierum. Videre er ejendommens værelser, som byder på 3 store værelser samt et fint og stort soveværelse. Fra entréen finder du et fint gæstebadeværelse med gulvvarme og bruseniche samt et stort badeværelse med gulvvarme og spabad.

Ejendommens "hjerte" er det store lyse køkken/alrum fra 2018 fra Designa og med gulvvarme. Her får man et rigtig fedt samlingspunkt hvor hele familien kan mødes og hygge. Fra alrummet er der udgang til terrassen. Stuen er stor og møbleringsvenlig, her er der også plads til at dække op til fest hvis man ønsker det. 

ejendrøm står på spring til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag for mere information – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Bøelvej 5, Nr Bøel, 6690 Gørding