NY PRIS
Bøelvej 21, Sdr Bøel, 6690 Gørding
Villa

LANDSTED I FRED OG RO MED EGEN SØ!

I "smørhullet" mellem Bramming og Gørding, finder man denne skønne landejendom. Her får du fred og ro, mens tilværelsen kan nydes i fulde drag. Villaen har tidligere været brugt som landbrug, men er i de senere år blevet brugt som udlejningsejendom. De tilhørende udhusbygninger er i fornuftig stand, hvorfor de også kan være bevendte til dyrehold, erhverv eller lignende. 

Villaen er smukt tilbagetrukket fra vejen, så man sagtens kan lave den flotteste allé. Her kan drømmen om landstedet udleves.

Ejendommen er delvis renoveret. Her er vinduerne løbende udskiftet, mens køkken og bad ligeledes er moderniseret. 

Indretningen byder på et bryggers, som ligeledes er fordelingsgangen til 1. salen. Der er fra bryggerset adgang til et lyst badeværelse med badekar. 

Samlingspunktet er det åbne køkken m. spiseplads. Her er den oprindelige entré tillagt køkkenet, så der i stedet er plads til spisebordet. Et skønt rum, hvor lys og natur kan nydes overalt. I forlængelse af "entréen" finder man et godt værelse/soveværelse. Her er god plads til selv den pladskrævende familie.

I åben forbindelse til køkkenet, er der 2 store og hyggelige stuer. Her er god plads til sofagruppen, og hele familien, når tilværelsen skal nydes. Ydermere er der et godt værelse i forlængelse af stuen.

1. salen har tidligere været beboelse, men fremtræder i dag som et uudnyttet tagrum. Her er masser af muligheder for at inddrage dette igen, hvis behovet for flere værelser skulle opstå. 

Dette er en unik mulighed, for dig der drømmer om plads og muligheder. Kontakt ejendrøm allerede i dag for mere information! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

798.000 kr.
Bøelvej 21, Sdr Bøel, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 798.000 kr.
Udbetaling 40.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.703 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.807 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.089 kr.