NYHED
Bøelvej 17, Sdr Bøel, 6690 Gørding
Villa

Stor familievenlig villa i cykelafstand til Gørding

Drømmer du om en privat tilværelse, hvor naboer ikke eksisterer? Så se med her. Bøelvej 17 er en rummelig familievilla, med en meget regulær matrikel. Ejendommen er beliggende for enden af en lukket vej, så der er ingen naboer, forbipasserende eller lignende, der kan genere tilværelsen. Tilhørende villaen er 2,7 hektar jord samt et godt værksted på 80 m2 med dobbelt porte. Her er rig mulighed for bilmekanik eller andre hobbyer. 

Ejendommen er perfekt til børnefamilien da skolebussen holder lige forenden af vejen og når børnene bliver lidt større kan man trygt sende dem på cyklen i skole. Indenfor ca. 3 km finder du en god lokal købmand, togforbindelse til både Esbjerg og Kolding, cykelsti videre op til skolen og hallen hvor der er rigtig mange gode fritidsaktiviteter.

Her får man en god og funktionel indretning, uden megen spildplads. Bryggerset er det første rum man møder, og her er god plads. Tilhørende bryggerset er der et godt disponibelt rum/viktualierum.

Køkkenet fremtræder i lyse og tidløse materialer. Her er mange opbevaringsmuligheder, samt god bordplads. Fra de mange vinduespartier, kan du nyde gårdspladsen samt udsigt over åbne marker.

I naturlig forbindelse til køkkenet, finder man det ene af villaens opholdsstuer. Opholdsstuen kan med fordel omdannes til alrum eller spisestue. Villaens samlingssted er den store og lyse stue. Hertil er der direkte udgang til haven/terrassen. Samtidig er der brændeovn, der sikrer hygge til hjemmet.

Entréen er bindeled til 1. salen. Fra entréen finder man gæstetoilettet. 

1. salen byder på 3 gode børneværelser samt soveværelse. Dertil lyst og rummeligt badeværelse m. bruseniche. I forlængelse af værelsesafdelingen, er der stor stue/aktivitetsrum. Perfekt til teenageren eller festlige arrangementer.

En villa der fremtræder i meget god stand, og i de helt perfekte omgivelser, for familien der drømmer om fred og ro. Det skal samtidig nævnes, at samtlige vinduer er udskiftet i 2008.

En fantastisk villa, som ejendrøm står klar til at fremvise! Kontakt os allerede i dag, og aftal nærmere.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.898.000 kr.
Bøelvej 17, Sdr Bøel, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 1.898.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.022 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.264 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.284 kr.