NYHED
Bjert Stationsvej 1, 6091 Bjert
Villa

IMPONERENDE FAMILIEVILLA I SKØNNE BJERT

Drømmer du om et hjem som ingen anden? Et sted hvor alting adskiller sig og giver en unik oplevelse? Så er dette hjem absolut et besøg værd! Her får du en villa, hvor alting er renoveret i gode og tidløse materialer, så det vil behage selv den kræsne køber.

Haven og skøn og overkommelig, mens der er god plads til ungernes leg. Fra terrassen kan man nyde solen hele dagen, mens bålstedet kan indtages, når skumfiduserne skal varmes. Ydermere er der en god garage med elport, hvorfra man kan indtage hjemmet tørskoet.

Fra villaens entré bliver man henvist til villaens 3 etager, allesammen i forskudte niveauer, som giver noget unikt til villaen. I stueplanen er der et skønt køkken/alrum. Her sørger de mange vinduespartier og ovenlysvinduet, for et storslået lysindfald. I forlængelse af alrummet, er der en hyggelig stue. Væggen herimellem er opsat, således at der kan åbnes op, hvis man i stedet ønsker et mere åbent alrum og stue.

Ydermere er der et rummeligt værelse/soveværelse, samt badeværelse i stueplanen. Badeværelset er meget præsentabel og indbydende. Stuen er en del af tilbygningen. Her er masser af plads til familiens samvær, samt direkte udgang til haven.

I den høje og brugbare kælder, finder man villaens bryggers. Her er de bedste arbejdsbetingelser, når tøjvasken skal klares. Samtidig har man direkte udgang til haven, hvis tøjet skal tørres udendørs. Der er desuden et stort disponibelt rum, som har fungeret som værelse for nuværende ejer – dertil et stort og lækkert badeværelse m. spabad og bruseniche.

Den forskudte 1. sal har i alt 3 værelser, hvor det ene i dag bruges som soveværelse, mens de resterende 2 er børneværelser. Fra "soveværelset" har man direkte udgang til en fantastisk terrasse/altan, der bringer hjem og natur sammen.

Vi glæder os til at byde jer velkomne til Bjert Stationsvej 1 – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.398.000 kr.
Bjert Stationsvej 1, 6091 Bjert


Yderligere detaljer
Pris 2.398.000 kr.
Udbetaling 120.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.557 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.362 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.259 kr.