Solgt
Bjerndrupvej 17, Sdr Vejrup, 6740 Bramming
Villa

KØBSAFTALE UNDERSKREVET

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne total indflytningsklare villa til salg i udkanten af Vejrup. Villaen er perfekt til børnefamilien da skolebussen holder lige udenfor døren og når børnene bliver lidt større kan man trygt sende dem på cyklen i skole. I en afstand på kun 1 – 2 km finder du en god lokal købmand, busforbindelse til både Esbjerg og Gørding, en god skole til og med 6 klasse og hallen hvor der er rigtig mange gode fritidsaktiviteter.

Sælger er ved at få godkendt arealerne ved Esbjerg Kommune, da huset i virkeligheden er 145 m2, i stedet for de 71 m2. 

Af moderniseringer bør det nævnes at stueplanen er renoveret i 2016 og med gulvvarme. Villaen har genvex og har installeret luft til vand som er med til at minimere varmeforbruget. 

Tilhørende villaen er en super god garage på 50 m2 som sælger har bygget i 2018, her er installeret en luft til luft varmepumpe. 

Villaen byder på: indbydende og meget funktionel bryggers med udgang til en lækker have og terrasse, hvor børnene kan boltre sig. Videre er et lyst badeværelse med bruseniche. 

"Hjertet" i villaen er det lyse køkken/alrum fra Designa som ligeledes er skiftet i 2016 i åbent forbindelse hermed er en hyggelig stue. Fra alrummet er et fint stort soveværelse med en god skadsvæg. 

Villaens 1 sal er renoveret i 2017 og byder på en god repos, 2 rigtig gode dis. rum samt et fint toilet. Hele 1 sal er med loft til kip, som giver en rigtig god loftøjde. 

Så søger du en indflytningsklar villa? så er Bjerndrupvej 17 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Bjerndrupvej 17, Sdr Vejrup, 6740 Bramming