Solgt
Bjergbovej 38, 6857 Blåvand
Sommerhus

SOLGT PÅ 22 DAGE

Nu udbydes attraktivt sommerhus i Blåvand til salg. Vil du gerne have fred og ro, men samtidig være i gåafstand til alle de fantastiske restauranter, butikker mv. i Blåvand midtby, så kig med her. Bjergbovej 38 er beliggende i et utrolig fredfyldt område, hvor larmen fra trafik og mennesker forlængst har fortaget sig. Grunden er stor, og sommerhuset er placeret korrekt i forhold til aftensolen på terrassen.

Sommerhuset er opført af Kalmarhuse. Der er sideløbende lavet flere moderniseringer, herunder skal det nævnes, at samtlige vinduer løbende er skiftet. Derudover er der blevet opført anneks, med mulighed for sovepladser. Perfekt hvis familien er samlet! Annekset er ikke godkendt til beboelse.

Indretningen er uden spildplads. Entréen/fordelingsgangen er bindeleddet i boligen. Dertil finder man et lyst badeværelse m. bruseniche. 

Samtidig er der 2 gode værelser, med i alt 4 sovepladser. 

Boligens absolutte samlingspunkt, er det åbne køkken/alrum og stue. Alrummet/stuen er med store vinduespartier og direkte udgang til den flisebelagte terrasse. Herfra kan aftensolen og den skønne natur nydes. Der er desuden brændeovn og varmepumpe i stuen, som er gode supplementer til varmeforbruget. 

Køkkenet fremtræder i de oprindelige materialer, men er lysnet, så det er mere nutidig og tidløst. 

Bag køkkenet, med udgang til haven, finder man et depotrum. Man kan med fordel inddrage dette rum til køkkenet, hvis en modernisering skulle finde sted.

Alt i alt et fantastisk sommerhus, i de skønneste omgivelser. Få drømmen realiseret i Blåvand!

Bemærk: Vi mangler i øjeblikket de sidste oplysninger til ejerudgifterne – disse bliver indtastet så snart de er modtaget fra det offentlige.


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Bjergbovej 38, 6857 Blåvand