Solgt
Birkevænget 3, 6690 Gørding
Villa

KØBSAFTALE UNDERSKREVET

På den populære gade Birkevænget i Gørding, finder man dette top renoverede hjem. Her er alting renoveret siden 2015, hvilket betyder at du i dag får et lyst og moderne hjem. Villaen er beliggende i gåafstand til skole, indkøb og offentlig transport – med andre ord har du ALT inden for rækkevidde.

Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have. Her er der en skøn og velanlagt træterrasse, hvorfra tilværelsen kan nydes. Ydermere er der et godt værksted, med rig mulighed for at gør-det-selv-manden kan realisere sine drømme.

Indretningen byder på et lyst og lækkert bryggers. Her er god bord- og skabsplads, til den pladskrævende børnefamilie. 

Fordelingsgangen forbinder villaen på en harmonisk og naturlig måde. Her finder man et lyst og lækkert soveværelse m. faste skabe. Herfra er der yderligere 2 gode børneværelser, hvor børn i alle aldre frit kan lege og udfolde sig.

Badeværelset er ligeledet flot moderniseret. Her er en god bruseniche, samt tidløst inventar, hvor selv den kræsne køber stilles tilfreds.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som med store vinduespartier har et smukt gennemgående lysindfald. Den tidligere gæsteentré er inddraget til rummet, som derved har fået mere lys og rummelighed.

Herfra finder man de sidste 2 værelser. Perfekt børneafdeling, som er ideel for den sammenbragte familie, eller parret der blot har brug for mange værelser. Væggene her er "lette", hvorfor man også nemt kan lave mere stue, hvis man skulle have et andet behov.

ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for mere information! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Birkevænget 3, 6690 Gørding