Solgt
Birke Alle 8, 6740 Bramming
Villa

KØBSAFTALE UNDERSKREVET PÅ 6 DAGE!

Nu er der endelig godt nyt til parret der søger en familievenlig villa centralt i Bramming. Villaen er beliggende i en lukket lomme på det populære Birke Alle. Her er man i gåafstand til Vestskoven, indkøb, fritidscenter, svømmehal, dagplejer, børnehave, skoler og MEGET MEGET MERE. Villaen har en særdeles attraktiv beliggenhed, om man er til natur eller let tilgang til byens mange faciliteter. 

Her får du en indflytningsklar villa som løbende er renoveret. 

Tilhørende villaen er en super god dobbelt garage på hele 74 m2. Her er der både plads til to biler samt to gode rum som kan anvendes til værksted, opbevaring eller lign. 

Villaen er indrettet med: Hyggelig entré. Herfra finder du et godt moderne badeværelse fra 2013 med bruseniche og gulvvarme. Videre er 2 gode børneværelser med hems og med loft til kip. Dette giver nogle super gode ekstra m2 og samtidig en rummelig fornemmelse. Samt et ekstra værelse. Villaens voksen afdeling byder på et fint soveværelse med faste skabe samt et funktionelt og velholdt badeværelse med bruseniche. 

Villaens "hjerte" er det store, åbne og lyse køkken/alrum og stue ud i et. Her kan man både være med i snakken ved bordet samtidig med at der laves mad. Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig – her sørger de mange vinduespartier for et godt lysindfald til rummet. Her sørger brændeovnen samtidig for at mindske varmeforbruget, og skabe stemning til rummet. 

Villaens bryggers er rummelig og med god plads til opbevaring og tøjvask. Herfra finder du ydermere et godt værelse. 

Haven er et kapitel for sig selv, her får du en stor grund på hele 1.280 m2. Her er der plads til at boltre sig og hygge sig hele vejen rundt om villaen. Her er mange gode kroge og en super god terrasse, hvor man kan nyder solen næsten hele dagen. 

Så søger du en familievenlig villa på hele 174 m2 med plads til den store børnefamilie, hvor der stadigvæk er plads i prisen til at sætte sit eget præg på nogle af rummene? Så er Birke Alle 8 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Birke Alle 8, 6740 Bramming