NY PRIS
Askovvej 11, 6600 Vejen
Villa

SMUK FAMILIEVILLA I HJERTET AF VEJEN

Dette er et hjem for dig, der er til udsøgt kvalitet i hjertet af Vejen. Hele villaen er gennemrenoveret, og fremtræder i dag som et moderne hjem renoveret i de bedste materialer. Her er tag og vinduer alt sammen udskiftet, mens der i 2010 er foretaget en større tilbygning.

Allerede ved første indtræden i det store bryggers, oplever man følelsen af rummelighed og kvalitet. Bryggerset er en del af tilbygningen fra 2010, hvorfor der naturligvis også er gulvvarme. Bryggerset forbinder hjemmet på en god og harmonisk måde.

Herfra finder man et stort soveværelse med tilhørende badeværelse og baggang. En ideel afdeling for forældrene, der giver familien mulighed for at holde tingene adskilt i en travl hverdag. Ydermere er der 1. sal over tilbygningen, som byder på 2 store børneværelser. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, der ligeledes er moderniseret i 2010. Et fantastisk rum, hvor de mange vinduespartier sikrer et skønt lysindfald. Køkkenet fremtræder i moderne og lyse materialer, hvor selv den kræsne køber stilles tilfreds.

Fra alrummet er der direkte udgang til en lækker helårs-udestue samt opholdsstue. Udestuen giver samtidig mulighed for at indtage den skønne træterrasse, der omfavner syd-/vestsiden af villaen. Opholdsstuen er møbleringsvenlig og hyggelig, det er også herfra at gæste-W.C’et kan indtages, samt entréen.

Fra Entréen er der yderligere en 1. sal. Her er yderligere 2 gode værelser med eget badeværelse. Det ene af værelserne har egen hems, som er ideel til opbevaring. Badeværelset har god plads, og emmer af kvalitet overalt!

Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have samt en stor og praktisk redskabsrum.

ejendrøm glæder sig til at fremvise dette fantastiske hjem, så kontakt os allerede i dag for mere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

2.898.000 kr.
Askovvej 11, 6600 Vejen


Yderligere detaljer
Pris 2.898.000 kr.
Udbetaling 145.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.682 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 10.999 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.539 kr.