Solgt
Annesmindevej 5, Sdr Gørding, 6690 Gørding
Villa

SOLGT PÅ 27 DAGE!

Nu kan ejendrøm med stor begejstring præsentere jer for denne skønne ejendom beliggende i udkanten af Gørding. Herfra er du kun få minutters gang fra alt, hvad du behøver i en travl hverdag. Gørding byder på skole, fritidscenter, indkøb, offentlig transport og ikke mindst et sublimt lokalsamfund! 

Ejendommen er beliggende på 2.021 kvm. grund, hvor naturen og den friske luft er højt prioriteret. I baghaven ligger ‘Verdensskoven’ som kan nydes på alle årstider med en hyggelig gåtur. 

I villaen har du en rummelig entré, hvor der er god plads til både fodtøj og overtøj. Herfra har du adgang til villaens lyse og åbne køkken/alrum. Et rum som byder op til mange hyggelige stunder med familie og venner! På stueetagen finder du samtidig et rummelig soveværelse, et gæstetoilet og et bryggers, hvor hverdagens gøremål kan klares i ro og mag. 

Dertil skal det nævnes at hele stueetagen er med gulvvarme. 

På 1. salen finder du 3 gode børneværelser, samt et stort og lyst badeværelse. Fra alle rum, kan den skønne udsigt nydes i fulde drag. 

Tilhørende villaen har du en dejlig have, hvor ungerne kan kan brænde en masse krudt af. Samt en carport og gode udebygninger. 

Så har du hænderne skruet ordentligt på og søger en bolig, hvor du kan nyde natur og frisk luft, samtidig med at du kun er få minutter fra byen? Så er Annesmindevej 5 i Gørding helt sikkert noget for dig! 

ejendrøm glæder sig til at byde dig indenfor!  


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Annesmindevej 5, Sdr Gørding, 6690 Gørding