Solgt
Alsædtægten 22, St Darum, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 2 MÅNEDER!

I skønne og fredfyldte Darum, finder man denne velindrettede familievilla. Darum er kendt for sin smukke natur, men også for sit lokale sammenhold. Her er der skole til 6. klasse, samt en populær fritidscenter med bl.a. fitnesscenter. 

Denne villa er opført i gode solide materialer, der er der en nem og overkommelig have, samt en god carport med redskabsrum. Villaen er beliggende for enden af lukket lomme, hvor stilhed og fred er nogle af nøgleordene – med andre ord, kan børnene trygt lege på gaden. 

Indretningen er helt unik for en villa fra 1975. Her får man nemlig muligheden for at lave den populære og moderne indretning med voksen- og børneafdeling. 

Fra entréen er der adgang til en god opholdsstue, hvorfra de store vinduespartier giver et skønt udsyn til den dejlige have. Her er der rig mulighed for at åbne op til køkkenet, og derved skabe et lyst og lækkert køkken/alrum.

Fra stuen finder man villaens soveværelse, hvorfra man har direkte adgang til et stort badeværelse m. bruseniche. En god forældreafdeling, som vil behage den pladskrævende familie.

Køkkenet fremtræder originalt, med god plads til spisebord og køkken. Herfra har man direkte udgang til den dejlige have. Køkkenet er bindeleddet til hhv. kontor/værelse, bryggers og børneafdelingen. 

Bryggerset er rummelig og gør det muligt at klare de fleste praktiske gøremål herfra. I børneafdelingen er der 2 gode værelser med tilhørende badeværelse. En fantastisk afdeling, hvor børnene kan lege uforstyrret, uden at genere resten af hjemmet.

Villaen har fået alle de sydvendte vinduer skiftet, samt et nyere gasfyr indsat, hvorfor der er løbende er lavet gode forbedringer på villaen. Dertil skal det også nævnes at ejendommen er separat kloakeret og der forefindes egen haveboring på grunden.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os derfor allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Alsædtægten 22, St Darum, 6740 Bramming