Solgt
Alsædtægten 19, St Darum, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 93 DAGE!

I den skønne og hyggelige by Darum, hvor sammenhold og natur er to af de vigtigste værdier, finder man denne fantastiske familievilla. Darum er med sine kun 10 min. kørsel til Esbjerg i en utrolig attraktiv placering, for dig der drømmer om let tilgang til arbejdspladsen. Her er bl.a. skole til 6. klasse, godt fritidscenter, smuk natur og meget mere.

Villaen har siden 2017 gennemgået mange store moderniseringer, hvor bl.a. taget er skiftet. Dertil er der anlagt ny og lækker have, hvortil den skønne træterrasse gør det muligt, at nyde solen det meste af dagen.

Indretningen byder på minimal spildplads. Dertil mærker man allerede ved første indtræden, de gode materialer og det flotte håndværk. Alting er renoveret i 2017 og frem, med bl.a. troltekt lofter, gulvvarme mv. Altsammen i overordentlig god kvalitet.

Bryggerset fremtræder i lyse materialer. Her er de bedste arbejdsbetingelser, når dagligdagens gøremål skal klares. Herfra finder man fordelingsgangen, som er bindeleddet i hjemmet.

Her er der 3 rummelige værelser, samt et stort og lækkert badeværelse. Badeværelset har bruseniche samt mulighed for spabad, hvis dette behov skulle forefindes. En perfekt afdeling for børn i alle aldre.

"Hjertet" er det åbne og lyse køkken/alrum, som har masser af skabs- og bordplads. Perfekt til den pladskrævende familie. Her er der ikke gået på kompromis, og hele rummet oser af lukrative beslutninger. I naturlig forbindelse hertil, er der et nydeligt gæstetoilet.

Ydermere er der et godt værelse/soveværelse, hvortil der er et godt viktualierum/walk-in-closet. Afhængig af behovet, kan denne afdeling sagtens bruges som et funktionelt forældreafdeling. På den måde kan familien skabe plads og ro for hinanden.

Opholdsstuen er møbleringsvenlig og indbydende. Her sikrer de store vinduespartier, at man har et skønt lysindfald, der trækker naturen og haven ind i det hyggelige hjem.

Tilhørende villaen er der carport og redskabsrum. Alt i alt et fantastisk hjem, hvor selv den kræsne køber bliver benovet. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!

 


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Alsædtægten 19, St Darum, 6740 Bramming