Solgt
Alsædtægten 14, St Darum, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 39 DAGE!

I gåafstand til skole, børnehave og natur, finder man denne fantastiske familievilla. Her er alting renoveret i bedste materialer fra 2006-2015. Bl.a. er samtlige vinduer udskiftet til træ/alu vinduer i 2015, mens tegltaget er skiftet i 2006, hvor også en stor tilbygning har fundet sted. Villaen er fuldmuret og har gulvvarme overalt!

På kun 15 min., er man i hjertet af Esbjerg, så der er tale om en særdeles attraktiv beliggenhed for den travle børnefamilie. Haven og terrassen er velanlagt. Det er muligt at nyde solen hele dagen, fra den skønne terrasse. Tilhørende villaen er der legeplads, carport, isoleret redskabsrum og brændeskur.

Indretningen byder på minimal spildplads. Gæsteentréen byder på god skabsplads. Herfra træder man direkte ind i det åbne køkken/alrum. Her har man et imponerende gennemgående lysindfald, og brændeovnen sikrer de hyggeligste rammer. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads, så madlavningen bliver en leg. 

Fra fordelingsgangen finder man en stor soveværelse m. walk-in-closet, dertil et lækkert badeværelse m. spabad og bruseniche. 

I forlængelse heraf, er der et stort bryggers, yderligere et godt badeværelse m. bruseniche samt et rummeligt børneværelse. Her er den perfekte fordeling, med både voksen- og børneafdeling, idet der fra det store aktivitetsrum er yderligere 2 store børneværelser. Fantastisk inddeling, hvor forældre og børn kan færdes, uden at gå hinanden på nerverne. 

Så drømmer du om et hjem med masser af plads, og hvor indretningen gør tilværelsen til en leg? Så er Alsædtægten helt sikkert et besøg værd. Kontakt ejendrøm allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Alsædtægten 14, St Darum, 6740 Bramming