Solgt
Alsædtægten 11, St Darum, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 3½ MDR.

Kvalitetsvilla til den kræsne køber i Darum. Her er der ikke gået på kompromis med materialerne, og alting er løbende moderniseret. Darum er et hyggeligt lokalsamfund, som med sine kun 10 min. kørsel til Esbjerg har en fantastisk beliggenhed. Darum har skole til 6. klasse, et sundt foreningsliv og nogle skønne grønne omgivelser, hvor bl.a. Vadehavet er trækplaster.

Villaen er løbende moderniseret, hvor alle vinduerne er af træ/alu, mens taget blev skiftet i 2017. Dertil er hele haven anlagt, samt den store og skønne terrasse. Tilhørende villaen er der nyopført carport samt et isoleret redskabsrum. Perfekt til familien der har brug for masser af plads. Der er fra carporten direkte indgang til et flot og rummeligt bryggers, som ligeledes er renoveret i 2018. Her er masser af skabsplads.

Entréen er i åben forbindelse med fordelingsgangen, som er bindeleddet. Fra entréen er der ydermere et lyst og lækkert gæste-W.C. 

Fra fordelingsgangen finder man 2 store børneværelser med faste skabe, som kan omdannes til flere værelser, hvis behovet for dette skulle være tilstede. Badeværelset har bruseniche, gulvvarme og lyst inventar. Et lækkert badeværelse til den kræsne køber.

Soveværelset har ligeledes faste skabe og masser af rummelighed, og er en ideel voksenafdeling.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som med store vinduespartier har et smukt udsyn over de åbne marker. Køkkenet fremtræder i lyse og tidløse materialer, med masser af bordplads. Her er naturligvis også gulvvarme.

I naturlig og åben forbindelse hertil, finder man villaens opholdsstue, som er både møbleringsvenlig og indbydende. Perfekt til familiens mange hyggestunder. 

En ekstraordinær villa til parret der ønsker et indflytningsklart hjem, på én af byens mest attraktive gader. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Alsædtægten 11, St Darum, 6740 Bramming