Allerupvej 21, Sneum, 6731 Tjæreborg
Villa

STOR FAMILIEVILLA I SMUKKE OMGIVELSER

Nu udbydes en helt unik familievilla i udkanten af Tjæreborg til salg. Villaen har en historie som områdets købmandsbutik, hvorfor villaen emmer af historie og charme. Her får man en helt unik og herskabelig oplevelse, allerede ved første øjekast. Her er plads til den store sammenbragte familie, eller parret der blot har brug for god plads. 

Allerede ved ankomsten vil man opdage at villaen løbende er flot moderniseret, uden at ødelægge de charmerende detaljer ved hjemmet. Villaen fik i 2020 hele facaden malet, hvorfor førstehåndsindtrykket er imponerende. Tilhørende villaen er der en skøn og velanlagt have – her er bålsted, hønsegård og meget mere. Villaen er forsynet med solceller og jordvarme, som er med til at sikre et minimalt varmeforbrug.

Villaens bryggers er også familiens primære indgang. Bryggerset er moderniseret i 2018 med lyse og lækre materialer. Herfra kan man indtage villaens køkken, som ligeledes blev opdateret i 2017. Ligeledes et lækkert og indbydende rum, som vil behage de fleste. I forbindelse med køkkenet, er der en hyggelig spisestue – herfra kan man hurtigt indtage en imponerende opholdsstue. Stuen skaber de bedste rammer, hvorfra det samtidig muligt at nyde den smukke udsigt fra stuen.

Det er samtidig muligt at lave en god forældreafdeling i stueplanen. Her er en stor soveværelse, hvortil der er et lyst og godt badeværelse fra 2013. Det er fra stueplanen muligt at indtage både værksted og kælder. Værkstedet er det oprindelige lager til købmandsbutikken, mens kælderen ligeledes byder på et utal af muligheder.

1. salen har i alt 3 store værelser, samt et stort badeværelse. En fantastisk afdeling til teenagerne eller den sammenbragte familie, der ønsker at samle familiens generationer under ét tag.

Dette hjem skal opleves, og ejendrøm er klar til at fremvise. Kontakt os allerede i dag for mere information – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

2.298.000 kr.
Allerupvej 21, Sneum, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 2.298.000 kr.
Udbetaling 115.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.255 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.785 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.600 kr.