Solgt
Æblevej 12, 6705 Esbjerg Ø
Villa

KØBSAFTALE UNDERSKREVET PÅ 9 DAGE!

EN HEMMELIG LOMME I SKØNNE OMGIVELSER TÆT PÅ ESBJERG MIDTBY… 

Findes det? Ja. Helt tilbagetrukket og privat, gemt væk i en sidegade til Strandby Kirkevej, leder en diskret lille vej ind til Æblevej, som er en gade mange lokale selv vil finde ny, så godt gemt væk er man… Her kommer der ikke nogen ubudne gæster, blot familie, gæster, naboer og andet godt folk man inviterer forbi. 

Gaden emmer af hygge og man får næsten en kolonihave-stemning med de små hyggelige huse samt lukkede haver… En sand lille perle tæt på byen og det perfekte sted, at slå sig ned om man leder efter noget, som førstegangskøber, investorer eller til jer, som ønsker et sted tæt på byen at blive gamle..

Huset er løbende vedligeholdt og fremstår pænt og indbydende, udvendigt har sælger bl.a. i sin ejertid fået skiftet de fleste vinduer til sorte træ/alu, som både er praktisk, men også løfter husets ydre positivt.

I får 77 gode m2 +udhus/skur, som er inddraget og giver nogle ekstra gode disponible m2, her har man inddraget tidligere skur til det oprindelig hus og renoveret det flot, så det fremstår super fint og meget anvendeligt. ( ikke godkendt til beboelse)

  • Entré med god plads til overtøj og sko, i direkte forlængelse har man bryggers, som byder på flere gode muligheder, da man har rigtig fin plads, bordplads og vask.  Herfra direkte udgang til den skønne udestue samt lukkede have. 
  • Fint størrelse badeværelse med godt lysindfald holdt i neutrale og tidsløse farver
  • 2 gode værelser, hvoraf det ene har walk-in
  • Stor og indretningsvenlig stue, som bliver lyst godt op af de store vinduer som er orienteret mod vest, her med hyggeligt kig til den lukkede og private have, ligeledes udgang til den fine udestue. 
  • Nydeligt køkken, som fremstår pæn, velholdt og med god skabsplads. 

Et sjældent fund på en hyggelig lille vej tæt på Esbjerg midtby, vi glæder os til, at tage jer med indenfor. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

Ejendommen er solgt
Æblevej 12, 6705 Esbjerg Ø