Solgt
Adelgade 6, 6740 Bramming
Villa

LIGNENDE SØGES!

Charmerende rødstenvilla tæt på bl.a. Bramming banegård, Bakkevejens Skole og bymidten udbydes nu til salg til en meget overkommelig og favorabel pris. Hvad enten du er førstegangskøber eller investor, har denne villa helt sikkert det du søger.

Med et præsentabel ydre og mange hyggelige kroge på grunden, indbyder denne villa til mange hyggelige stunder.

Tilhørende villaen er der carport m. redskabsrum. Dertil skal nævnes, at taget er skiftet i 1999. Vinduerne er ligeledes løbende udskiftet. Ligeledes er hele villaen blevet hulmurisoleret i 2014.

Indretningen byder på entré m. W.C., herfra er der direkte opgang til 1. salen, samt indgang til hyggelig opholdsstue. Opholdsstuen har et fantastisk lysindfald fra de mange vinduer. I åben og naturlig forbindelse hertil, finder man alrummet, som er bindeledet til det renoverede køkken.

Køkkenet fremtræder velholdt og med god skabsplads. Herfra er der nedgang til stor kælder samt nedsænket "spiserum". Super detalje, der giver noget unikt "spil" i det hyggelige hjem. Fra spisepladsen er der desuden direkte udgang til lækker udestue/pavillon, hvorfra haven kan nydes.

Kælderen byder på lækkert badeværelse fra 2010. Derudover er der moderniseret vaskerum, aktivitetsrum samt disponibelt rum til opbevaring.

1. salen har et godt værelse samt stort soveværelse m. faste skabe. Perfekt indretning med mulighed for teenageafdeling i kælderen, og voksenafdeling på 1. salen.

Meget velholdt og indbydende hjem med masser af muligheder! Vi fremviser når du har tid.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Adelgade 6, 6740 Bramming