Solgt
Ålborgvej 16, 6700 Esbjerg
Villa

Købsaftale underskrevet på 20 dage – LIGNENDE SØGES

På den stille gade Ålborgvej, finder man dette utrolige hjem. Denne villa er uhyre velholdt både ude og inde, hvilket vil få de fleste til at se måbende til. Villaen er opført i 1966, men fik i 1977 etableret 1. sal. Det betyder også at man i dag får et rummeligt familiehjem, med plads til hele familien.

Tilhørende villaen er der en imponerende have. Herfra kan tilværelsen og solen nydes hele dagen. Her er mange hyggekroge og terrasse, der gør det muligt at indrette sig efter vind og vejr. Ydermere er der drivhus og en god garage til bil og værktøj. 

Indretningen byder på en rummelig og praktisk bryggers med tilhørende viktualierum. Et godt rum med plads til overtøjet. Fra villaens fordelingsgang, er der et stort soveværelse m. faste skabe, samt et godt værelse/kontor. I naturlig harmoni hertil, er der et pænt og godt badeværelse m. bruseniche og gulvvarme. Fordelingsgangen forbinder også stueplanen til 1. salen, og danner derved en naturlig harmoni mellem etagerne.

Køkkenet fremtræder ligeledes utrolig brugbart og velholdt. Her er god skabs- og bordplads, mens spisepladsen indbyder til mange hyggelige stunder for familien. Her er desuden mulighed for at åbne op mod stuen, og derved skabe et åbent og moderne køkken/alrum. I forbindelse til køkkenet, er der en møbleringsvenlig og hyggelig opholdsstue, hvorfra man har direkte udgang til den fantastiske udestue, som sikrer de sene aftentimer om sommeren.

1. salen er den perfekte børneafdeling. Her er en stor repos/stue, som ligeledes vil være ideel som aktivitetsrum for ungerne. Fra stuen har man direkte udgang til en dejlig altan, hvortil aftensolen kan nydes.

På 1. salen finder man også et godt værelse, samt yderligere et stort soveværelse med tilhørende walk-in-closet. Dette har tidligere været børneværelse i børnenes tidlige år, således at tilværelsen med småbørn er intakt. Til slut er der et rummeligt og lyst badeværelse, som er praktisk i den hektiske hverdag.

Villaen er opvarmet på fjernvarme, men har solceller til at sikre strømregningen. En god måde for den moderne familie, at holde strømregningen helt i bund. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Så kontakt os allerede i dag for mere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Ålborgvej 16, 6700 Esbjerg