NY PRIS
Ålbæk Møllevej 44, Vong, 6740 Bramming
Villa

UNIK HERSKABSVILLA MED SOLCELLER, BATTERI OG VARMEPUMPE FRA 2023

Bag gaten og de grønne træer, finder man dette unikke hjem. Her får man en villa i smukke omgivelser, hvortil nuværende ejer løbende har gennemrenoveret villaen. Dertil er der i 2023 installeret nye solceller, varmepumpe og batteri. Villaen fremtræder i en lys flot facade med glaseret tegltag. 
 
Tilhørende villaen er der gode muligheder for gør-det-selv-manden, idet der er gode garager og værksted. Perfekt til bilmekanik og lignende. I villaens store indkørsle har man derfor adgang til en dobbelt garage. Derudover er der i den gamle stald lavet yderligere et par porte, hvor man samtidig har mulighed for lift og toiletbesøg. Herfra kan man indtage hjemmet tørskoet.
 
I stuehuset er der et lyst badeværelse, hvortil man har et godt værelse/kontor. I naturlig forbindelse hertil er der et praktisk bryggers, hvor der er god plads til opbevaring samt tøjvask. 
 
Villaens hall/entré, er bindeled i hjemmet. Her fordeles man til de fleste værelser og rum i stueplanen, mens man har direkte opgang til en god 1. sal. I stueplanen finder man et rummeligt soveværelse, hvortil der er et dejligt og lækkert badeværelse. “Hjertet” i villaen er det åbne køkken/alrum, som ligeledes er gennemrenoveret i kvalitetsmaterialer. Her har man et godt gennemgående lysindfald, der sikrer det perfekte udgangspunkt. I åben forbindelse til køkkenet, er der en hyggelig opholdsstue m. brændeovn. 
 
På villaens 1. sal har man i alt 4 store værelser med tilhørende badeværelse. En ideel børneafdeling med masser af plads til børn i alle aldre. Med andre ord er der masser af muligheder for at få en moderne og tidløs indretning, hvor familien kan dele  sig op, og “trække vejret” i en hæsblæsende hverdag.
 
Dette imponerende hjem skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

4.198.000 kr.
Ålbæk Møllevej 44, Vong, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris4.198.000 kr.
Udbetaling210.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.302 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift25.836 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift20.196 kr.