Solgt
Ålbæk Hovedvej 29, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 7 MDR.

Nu udbydes denne velrenoverede landejendom beliggende i kort afstand til områdets mange faciliteter. Villaen har gennemgået store moderniseringer de senere år, hvor bl.a. taget er skiftet i 2008. Tilhørende villaen er der en smuk udsigt over åbne marker, samt en nem og indbydende have, hvor børnene kan nyde tilværelsen.

Ydermere er der en god garage samt et godt udhusbygning med mulighed for værksted. Ideel til handymanden der drømmer om plads til praktiske gøremål. Der blev i 2007 opsat et pillefyr, der sikrer en fast lav varmeregning.

Villaen blev i perioden 2006-2008 totalrenoveret. Samtlige værelser og rum i stuehuset har gulvvarme. 

Entréen er bindeleddet til badeværelset fra 2007. Badeværelset fremtræder i tidløse materialer og med bruseniche.

Samlingspunktet er det hyggelige køkken m. spiseplads. Her er masser af plads til madlavningen, mens børnene kan klare lektierne fra spisebordet. Et køkken der fremtræder i gode og moderne materialer.

Stuen er møbleringsvenlig og har et skønt lysindfald fra de mange vinduespartier. I forlængelse heraf, finder man villaens soveværelse/voksenafdeling. Et rummeligt soveværelse med masser af plads.

Børneafdelingen foregår i den anden ende af stuen, hvortil man finder 2 gode børneværelser. En perfekt afdeling, hvor børnene uhæmmet kan opholde sig, uden at genere resten af hjemmet.

En indflytningsklar villa til parret der prioriterer privatliv og kort afstand til at hvad hjertet begærer. Kontakt ejendrøm allerede i dag for nærmere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Ålbæk Hovedvej 29, 6740 Bramming